Uw hoefsmid voor Ede en omgeving
Telefoon: 06-2234 8834 - Email: info@hoefsmid.com
Wie zijn wij
Hoefsmederij M. van Barneveld bestaat sinds 1999 en is het resultaat van een levenslange liefde en interesse voor het paard.
Marco v. Barneveld heeft op het Nederlandse Hippische Beroepsopleidingencentrum (NHB) te Deurne zijn hoefsmiddiploma hoefsmiddiploma behaald en heeft bij diverse smeden stages, trainingen en instructies gevolgd. Dit om een zo breed mogelijk beeld te krijgen hoe een paard op de juiste manier behandeld dient te worden en het beste van verschillende smeden in zich op te nemen.

De mobiele smederij is uitgerust om uw paard in zijn vertrouwde omgeving accuraat van dienst te zijn. Uw recreatie- of sportpaard (dressuur, springen of aangespannen) kan naar zijn individuele behoeften worden bediend. Ook krijgen wij via dierenartsen, osteopaten en collega hoefsmeden paarden doorgestuurd waar een specifiek behandelingsplan voor opgesteld moet worden.

Naast het beslaan van paarden zullen wij in de toekomst ook trainingen en workshops m.b.t. het bewegingsapparaat van het paard gaan verzorgen.

Ook is het mogelijk onze expertise te raadplegen voor een second opinion. Neem contact op voor een vrijblijvende en onderbouwde analyse over het hoefbeslag en bewegingsapparaat van uw paard.

Ook wanneer u andere vragen heeft, neem gerust contact met ons op

Hoefsmederij M. van Barneveld
Marco van Barneveld

Ede
Telefoon: 06-2234 8834
Email: info@hoefsmid.com